Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här serverar vi vårprimörer tillsammans med Västerbottensostsfyllda smördegspinnar som doppas i en krämig löjromsdipp.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Rör ihop alla ingredienserna till dippen.
Smördegspinnar: Rulla ut smördegen. Strö osten jämnt över halva smördegen, på längden. Vik den övre delen över den nedre delen.
Skär smördegen i 20 remsor, ca 2 cm breda. Snurra varje remsa och lägg dem på plåten. Pensla snurrorna med ägg.
Grädda smördegspinnarna mitt i ugnen i ca 12 min tills de är gyllenbruna. Servera dem med löjromsdippen och grönsakerna.