Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabbt tillbehör, som ändå ger det lilla extra. Går att smaksätta med olika kryddor, salt och riven ost.
Bred ut smördegen på ett smörgåspapper. Snitta degen i centimetertjocka stavar på tvären.
Pensla med uppvispat ägg. Strössla över flingsalt och fänkålsfrön.
Grädda i ugn 200-225 grader ca 10 minuter tills de blivit spröda och fått färg.
mitt kök tipsar! Tina frysta räkor långsamt i kylskåpet. Låt gärna räkorna tina i ett durkslag, så blir de inte så vattniga. Låt räkor i saltlag hänga av sig vätskan i ett durkslag. Frysta räkor bör köpas med skal.
Recept från Mitt kök