Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vill du att det ska gå snabbare att baka dessa frasiga knyten använder du snabbmarsánkräm och smaksätter med lite extra vaniljsocker.
Vaniljkräm: Blanda mjölk, grädde, äggula, majsstärkelse och socker i en kastrull. Låt koka upp under omrörning tills krämen tjocknat. Blanda i vaniljsocker och låt svalna.
Sätt ugnen på 225°. Halvera och kärna ur nektarinerna. Skär dem i klyftor eller bitar. Grovhacka nötterna.
Rulla ut smördegen och skär den i 6 rutor. Lägg en klick vaniljkräm mitt på rutorna och lägg på nektariner. Ta upp hörnen på smördegen och tryck till dem. Lägg knytena på en plåt med bakplåtspapper och pensla med uppvispat ägg. Strö på nötterna.
Grädda knytena mitt i ugnen ca 15 min. Servera dem ljumma med glass till.