Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Underbara lättbakade kanelbullar med wienerbrödkänsla. Den frysta smördegen passar bäst till bullarna.
Sätt ugnen på 200 grader.
Tina smördegsplattorna i rumstemperatur ca 20 minuter.
Lägg ihop dem två och två, kortsida mot kortsida.
Toppa plattorna med tunt hyvlat smör. Strö över socker och kanel och rulla ihop.
Skär varje rulle i 3 skivor och lägg dem i bullformar.
Pensla med uppvispat ägg och garnera med pärlsocker.
Grädda i mitten av ugnen 25-30 minuter eller tills de är genomgräddade och fått fin färg.
Recept från Mitt kök