Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Häll lite grekisk yoghurt i din smoothie bowl och marmorera den vackert. Toppa med hasselnötsgranola och färska bär. En smoothie bowl är en fastare och krämigare variant av smoothie och äts med sked i stället för att drickas. Den lite tjockare konsistensen beror på att bowlen ofta innehåller frysta frukter och bär.
Hasselnötsgranola: Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla ingredienser och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in mitt i ugnen i cirka 15-20 minuter. Vänd runt allt under tiden så att den blir jämnt rostad. Ta ut plåten och låt svalna.
Smoothie bowl: Mixa körsbären, kvargen och honungen. Häll upp i skålar och blanda med yoghurt så att det blir marmorerade.
Servering: Lägg på bär och granola.
Recept från Mitt kök