Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Smetana och löjrom på hårt tunnbröd

Smetana och löjrom på hårt tunnbröd. Ett perfekt snacks till ett glas svalt öl.

Smetana och löjrom på hårt tunnbröd
Smetana och löjrom på hårt tunnbröd
Smetana och löjrom på hårt tunnbröd
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 4 bitartunnbröd
  • 1,25 dlsmetana
  • 1 mskcitron- pressad
  • 150200 glöjrom

Garnering

  • dill

Gör så här

  1. Bryt tunnbrödet i bitar efter förmåga, bitarna blir olika, men det är charmigt!

  2. Blanda smetana med citronsaft. Lägg gärna röran i en spritspåse.

  3. Spritsa ut en klick smetana på varje tunnbrödsbit. Lägg sedan en klick löjrom på varje. Garnera med dill.

Vad tyckte du om receptet?

Recept Johanna Edvall Lewell