Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Små smörrebröd med lantpaté


Pastej, knaperstekt bacon och ­champinjoner är originalet för ett danskt smörrebröd. Men så här på årets sista dag känns det festligare med en skiva god lantpaté.

Små smörrebröd med lantpaté

Små smörrebröd med lantpaté

Små smörrebröd med lantpaté

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 6 skivorbacon
  • 75 gchampinjoner
  • smör
  • 2lantpaté- à 150 g
  • 12pumpernickel- rundlar
  • persilja

Gör så här

  1. Knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper.

  2. Skiva champinjonerna och stek i smör.

  3. 3 Lägg skivor av patén på brödet. Toppa med baconbitar, champinjoner och hackad persilja.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök