Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på små rosa maränger. Förvara maränger som blir över i en burk med lock.
Sätt ugnen på 125°. Vispa äggvitorna med citronsaften till ett skum.
Tillsätt 3/4 dl socker och vispa på medelhastighet.
Öka vispens hastighet och tillsätt 3/4 dl socker under kraftig vispning. Blanda i florsockret och färga smeten med hushållsfärg.
Lägg marängsmeten i en spritspåse med tyll och spritsa maränger på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda marängerna mitt i ugnen ca 15 min. Sänk ugnsvärmen till 100° och grädda ytterligare ca 1 1/2 timme. Låt marängerna kallna på galler.