Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lägg vetemjöl och fänkålsfrön i skålen till matberedaren med kniven monterad. Kör tills fänkålsfröna är malda. Tillsätt smöret i bitar och crème fraiche. Kör till en degboll bildas. Ta upp degen och forma den till en rulle. Dela degen i 6 bitar och tryck ut varje del i en pajform. Plasta och ställ i kylen, cirka 30 minuter.
Nagga pajskalen med en gaffel och förgrädda i mitten av ugnen, cirka 8 minuter.
Vispa samman hummersoppan (späd den inte!) med grädde, ägg, salt, kajennpeppar och dill. Fyll pajskalen med blandningen och grädda i mitten av ugnen, cirka 20 minuter.
Skala räkorna och blanda med lime-saft, honung och dill. Toppa pajen med blandningen. Dela, kärna ur och skeda ur avokadorna. Skär fruktköttet i bitar.
Skölj, dela och kärna ur paprikan. Skär den i bitar och blanda med avokado, limesaft, lite salt och peppar. Servera till pajerna med sallat.
Recept från Mitt kök