Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingfärs kan smaksättas på samma vis som man smaksätter annan färs. Här smaksätter vi den med citronskal och dragon och formar och steker jättegoda små kycklingbiffar.
Blanda kycklingfärs, ägg, majsena och citronskal i en bunke. Riv löken på rivjärnet och tillsätt den tillsammans med dragon, kajennpeppar och salt.
Låt smeten svälla i 10 minuter. Forma små biffar av smeten och stek dem lite lätt i en stekpanna, de ska bara få färg.
Koka ihop crème fraiche, vin och buljongtärning i någon minut. Lägg i biffarna och låt dem småputtra i 5-10 minuter. Rör om då och då.
Smaka av med citronskal och eventuellt salt och peppar. Servera kycklingbiffarna med pasta och en sallad.
Recept från Mitt kök