Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på små köttfärsbiffar med ostfyllning. De små köttfärsbiffarna har en strykande åtgång på buffén. Är det barn med på kalaset rekommenderas att göra dubbel sats. Även de vuxna vill säkert ha en extra köttfärsbiff på kvällsmackan fram på småtimmarna.
Skär osten i 20 kuber. Smula sönder brödskivan och blanda den med vattnet. Låt stå ca 5 min.
Skala och finriv löken. Krama ut överflödigt vatten ur brödet och mosa sönder det med en slev. Tillsätt färs, lök, ägg, timjan, salt och peppar. Blanda till en smidig färs.
Dela färsen i 20 bitar. Platta till dem och lägg en ostkub på varje färsbit. Forma färsen runtom osten till små biffar. Stek biffarna i smör i ca 3 min på varje sida. Garnera med timjan.