Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Revbensspjäll med julsmaker

Recept på små knubbiga revbensspjäll till jul.

Revbensspjäll med julsmaker
Revbensspjäll med julsmaker
Revbensspjäll med julsmaker
Foto: Holger Edström

Ingredienser

  • 1 kgrevbensspjäll- tjocka
  • 2 tsksalt
  • 0,5 tsksvartpeppar- nymald
  • 1 tskingefära- mald

Pensling

  • 2 mskhonung
  • 2 msksvensk senap
  • 1 mskkinesisk soja
  • 0,5apelsin- rivet skal

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Skär spjället i ribbor.

  2. Gnid in spjället med salt och kryddor. Lägg det i en ugnssäker form.

  3. Blanda till ingredienserna till penslingen och pensla bitarna med det.

  4. Stek mitt i ugnen ca 1 timme. Garnera med skivad clementin.

Vad tyckte du om receptet?