Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på små burgare med pulled pork och lönnsirapsbacon. Ta en genväg med färdig pulled pork. Färdig pizzadeg gör det hela enkelt! Köp den som ligger i tub, den degen är tjockare.
Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen.
Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med lönnsirap. Stek mitt i ugnen ca 15 min, tills de är krispiga.
Rödkålspickels: Ansa och hyvla rödkålen tunt, gärna på mandolin. Skala och strimla löken tunt. Tillsätt ättika, socker, vatten och salt och blanda ordentligt. Låt stå ca 10 min.
Bröd: Sätt ugnen på 200°. Rulla ut degen och tryck ut rundlar med utstansare, ca 7 cm i diameter. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Ta ut och låt svalna på galler.
Halvera bröden. Fyll med pulled pork, bacon, sallad och pickles.