Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En uppdaterad version av klassiska gräddbullar som här fylls med chokladkola. Skumtopparna kan vara lite tidskrävande att göra hemma men de är väl värda besväret!
Stansa ut rundlar av rånen, 4 cm i diameter. Smält chokladen och pensla den så tunt du kan på ovansidan av rånen. Låt dem stelna.
Chokladkola: Smält chokladen i en skål över vattenbad eller i mikro och låt den svalna. Blanda sedan ner dulce de leche, salt och vaniljpulver. Rör till en jämn smet. Låt krämen kallna och spritsa den sedan i mitten av rånen.
Vaniljfluff: Lägg äggvitan i en köksassistent med visp. Koka strösocker, sirap och vatten i en kastrull. Låt sockerlagen koka till 115 grader. När termometern står på 113 grader, börja då vispa äggvitorna försiktigt och tillsätt agar agar i sockerlagen. När sockerlagen är uppe i 115 grader, tillsätt den då i en tunn stråle till äggvitorna. Vispa sedan smeten på full volym tills den har svalnat, men övervispa inte. Tillsätt vaniljpulver. Spritsa toppar av smeten på rånen och låt dem stå i frysen i minst 2 tim.
Smält chokladen blandad med kokosolja och låt det svalna.
Doppa skumtopparna direkt från frysen i chokladen och toppa dem med kokos. Ta ut några i taget så de är ordentligt frysta när de doppas.