Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på skinksnurror med pepparrot. Använd riktigt tunt skivad skinka, tjocka skivor kan upplevas som lite sega. Gör skinksnurrorna på samma sätt som laxsnurrorna.
Bred ut plastfolie och lägg ut hälften av skinkbitarna lite omlott i en rektangel, ca 10 x 25 cm.
Rör samman färskost, pepparrot, gräslök och rostad lök.
Bred hälften av fyllningen på skinkbitarna precis så det täcker. Det ska vara ett ganska tunt lager.
Rulla försiktigt samman till en fast rulle med hjälp av plasten. Vira in rullen i plasten och frys ca 1 timme eller längre. Gör samma sak med resterande ingredienser.
Ta fram rullarna ca 30 min innan de ska skäras. Skär dem halvfrysta i centimeterstora bitar. Lägg upp på fat och garnera.