Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skinka i kaprissås

Snabbt, enkelt och gott. Köttet behöver bara steka i 1 minut på varje

sida om det är skuret i 4-5 mm tjocka skivor.

Skinka i kaprissås
Skinka i kaprissås
Skinka i kaprissås

Ingredienser

  • 500 gskinkschnitzel- innanlår eller rostbiff
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 3 msksmör
  • 1 dlvatten
  • 2 mskkapris
  • 0,5 dlvitt vin
  • 1 mskbalsamvinäger
  • 2 mskbladpersilja- hackad

Servering

  • pasta
  • sallad
  • delikatesskapris

Gör så här

  1. Torka av köttet och strö på salt och peppar. Stek det i lite smör ca 1 min på varje sida.

  2. Tillsätt vatten, kapris, vin, balsamvinäger, smör och persilja. Låt koka upp. Servera köttet i skivor med pasta, sallad och delikatesskapris.

Vad tyckte du om receptet?