Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skaldjursröra med forellrom

Servera skaldjursröran med forellrom i fina dricksglas med rostad kavring till.

Skaldjursröra med forellrom
Skaldjursröra med forellrom
Skaldjursröra med forellrom
PERNILLA WÄSTBERG

Ingredienser

  • 200 gräkor- utan skal
  • 200 gkräftstjärtar i lag
  • 1 krukadill
  • 150 gphiladelphia
  • 100 gkesella
  • 1 mskdijonsenap
  • salt
  • peppar
  • 2lime
  • 2kavring
  • 80 gforellrom
  • 1 knippagräslök
  • 1rödlök

Gör så här

  1. Hacka räkorna och kräftstjärtarna grovt. Finhacka dillen och lägg allt i en skål.

  2. Rör ner ost, kesella och senap. Salta och peppra.

  3. Riv skalet av 1/2 lime, pressa ut juicen och vänd ner i räkröran.

  4. Skär kanterna av kavringen och skär skivorna i avlånga bitar.

  5. Rosta kavringbitarna i ugnen i 175 grader tills de fått färg. Låt dem svalna.Lägg skaldjursröran i 4 glas. Garnera med forellrom, finhackad gräslök och några rödlöksringar. Lägg på en limeklyfta och brödpinnarna.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök