Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera skaldjursröran med forellrom i fina dricksglas med rostad kavring till.
Hacka räkorna och kräftstjärtarna grovt. Finhacka dillen och lägg allt i en skål.
Rör ner ost, kesella och senap. Salta och peppra.
Riv skalet av 1/2 lime, pressa ut juicen och vänd ner i räkröran.
Skär kanterna av kavringen och skär skivorna i avlånga bitar.
Rosta kavringbitarna i ugnen i 175 grader tills de fått färg. Låt dem svalna.Lägg skaldjursröran i 4 glas. Garnera med forellrom, finhackad gräslök och några rödlöksringar. Lägg på en limeklyfta och brödpinnarna.
Recept från Mitt kök