Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på skaldjursplatå med tillbehör. Yuzu är en asiatisk citrusfrukt som påminner lite om grapefrukt. Den finns att köpa i asiatiska butiker eller välsorterade matbutiker.
Vinägrett: Skala och finhacka löken och lägg i en skål. Tillsätt vinäger och socker.
Yuzumajonnäs: Vispa samman äggula och senap. Droppa i oljan försiktigt under vispning tills du får en fast majonnäskonsistens. Vispa i yuzusaft, sesamolja och salt. Strimla citronmelissen och rör i.
Rhode island: Vispa ihop majonnäs, chilisås, konjak, senap, socker och salt. Vispa grädden fast och vänd i.
Lägg upp skaldjuren. Servera med såserna.