Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Räkor, kräftor, krabba, sallad, salladslök, stjälkselleri och dill serveras med dressing i ett cocktailglas.
Skala räkorna och blanda dem med kräftstjärtar, krabbklokött och hackad dill i en bunke.
Tillsätt tunt skivad salladslök och stjälkselleri. Spara de späda bladskotten från sellerin till garnering. Smaka av med salt och peppar.
Lägg salladsblad i cocktailglasen och fyll på med skaldjursblandningen. Vispa samman gräddfil, chilisås och sherry till en dressing. Smaka av med salt och peppar.
Ringla dressing över skaldjurscocktailen. Garnera med selleriskott och dill.
Stek tunna skivor av baguette på båda sidor i en stekpanna med olja, tills de blir spröda. Salta dem lätt.
Lägg upp på hushållspapper för att kallna. Stick skivorna i cocktailglasen vid serveringen.
Recept från Mitt kök