Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skagensnittar


En snabb röra att toppa med. Tänk på att låta räkorna rinna av väl.

Skagensnittar

Skagensnittar

Skagensnittar

Olof Abrahamsson

Ingredienser

  • 4rågbröd
  • bordsmargarin
  • 200 gräkor- skalade
  • 0,75 dlmajonnäs
  • 2 mskcrème fraiche
  • citron- pressad
  • salt- peppar
  • 2 mskdill
  • rom- dill

Gör så här

  1. Smöra brödskivorna och kantskär dem. Dela varje i tre bitar. Låt räkorna rinna av väl.

  2. Blanda majonnäs, crème fraiche, citronsaft, salt och peppar. Rör i räkor och dill. Fördela på bröden och toppa med rom och dill.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök