När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
750 gräkor- med skal (cirka 4 dl skalade räkor)
1 dlmajonnäs
2 mskdill- hackad
2 mskgul lök- hackad
1 krmsalt
Till servering och garnering
4toastbröd- eller surdegsbröd
smör- till stekning
4 msklöjrom
dill
1rödlök- tunt skivad
1lime- eller citron,i klyftor
Gör så här
Skala räkorna. Hacka räkorna och lägg dem i en bunke.
Tillsätt majonnäs, dill, lök och salt.
Lägg Skagenröran på fyra smörstekta toastbröd eller surdegsbröd. Toppa med löjrom, dill och rödlöksringar.
Servera med lime- eller citronklyftor.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 3,3 · 48 röster)
Presenteras av Hellmann’s: Detta är ett redaktionellt recept från Mitt kök som Hellmann’s valt att sponsra. Företaget har inget inflytande över receptets innehåll. Hellmann’s har valt att sponsra detta då Hellmann’s majonnäs passar bra till just detta recept.