Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxig lax som toppas med klassisk skagenröra och löjrom. Potatismos och smörsvängd babyspenat passar utmärkt som tillbehör.
Sätt ugnen på 225 grader. Gör ett snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så att det blir en ficka. Se till att du inte skär igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar. Krydda med salt och peppar.
Hacka räkorna grovt och blanda ihop fyllningen. Fördela fyllningen i fickorna. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper.
Baka i mitten av ugnen 12–15 minuter. Toppa med en klick löjrom och garnera med en citronklyfta och dill.
Recept från Mitt kök