Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En lättlagad variant av matjessilltårta med inlagd sill som serveras i portionsskålar. Tillaga dagen innan så att smakerna hinner gifta sig.
Lägg gelatinet i kallt vatten ca 5 min.
Låt sillen rinna av och grovhacka den.
Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen.
Lyft upp gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter.
Låt det svalna och rör ner sill, salt, peppar, senap, dill, gräslök och sist gräddfil.
Häll smeten i 8 små skålar eller vida glas, á 1 dl. Låt dem stelna i kylen till nästa dag.
Lägg en rädisa i varje pannacotta och servera ur formarna.