Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sillbruschetta


En sillbit med kaviarröra på en rejäl skiva rostat bondbröd passar utmärkt som sommarlunch eller förrätt.

Sillbruschetta

Sillbruschetta

Sillbruschetta

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 4bondbröd- rejäla skivor,gärna av surdeg
  • 2 burkarmatjessillfiléer- hela, à 200 g
  • 1 dlcrème fraiche
  • 2 mskkaviar- lättrökt,t ex Kalles
  • 1 tskdijonsenap
  • 2 mskdill- hackad
  • 4salladsblad
  • 1rödlök- skivad
  • 2 mskkapris

Gör så här

  1. Rosta brödet i ugnen på 225 grader. Låt sillen rinna av och skär i skivor.

  2. Blanda crème fraiche, kaviar, senap och dill.

  3. Lägg ett salladsblad och sill på brödet. Toppa med klick kaviarsås. Lägg på rödlöksringar och kapris.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök