Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sill i romsås – recept på snabb och god sill

Sill i romsås görs av 5-minuters sill och färdig romsås. Om romsåsen är för söt, tillsätt lite citron eller vinäger.

Sill i romsås – recept på snabb och god sillSill i romsås – recept på snabb och god sillSill i romsås – recept på snabb och god sill
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 förp5-minuterssill- i bitar (à 420 g)
  • 2 burkarromsås- (à 200 g)
  • 1 krukagräslök

Tillbehör

  • 4ägg- mjukkokta

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av ordentligt. Blanda den med romsåsen. Hacka gräslöken.

  2. Blanda det mesta av gräslöken med sillen, spara resten till garnering.

  3. Skala och halvera äggen. Strö den sparade gräslöken över sillen och servera med ägghalvor.

Vad tyckte du om receptet?