Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingben bakade i en marinad av sichuanpeppar, chili och honung. Serveras med ingefärs- och chilimajonnäs och tomatsalsa.
Torka av kycklingbenen och lägg dem i en stor fryspåse. Blanda sichuanpeppar, hackad chili, vitlök, rapsolja, honung och soja. Häll marinaden över kycklingbenen och gnid runt den. Marinera 1 timme.
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg över kycklingbenen i en ugnssäker form och stek dem i mitten i ugnen, cirka 25 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
Blanda majonnäs med ingefära och chili. Smaka av med salt och peppar. Skär tomaterna i kvartar och blanda med hackad schalottenlök, olivolja, vit balsamvinäger och smaka av med salt och peppar. Servera kycklingbenen med salladsmix, majonnäs och tomatsalsa.
Recept från Mitt kök