Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lite kakao och riktigt bra kött är grunden för den här enkla men suveränt goda rätten. Be gärna om hjälp i en manuell köttdisk om du har möjlighet.
Förvärm ugnen till 160 grader.
Salta och peppra och strö försiktigt kakao på köttet.
Hetta upp en stekpanna på hög värme och bryn köttet runt om tills det har en fin stekyta.
Lägg upp köttet på en ugnsplåt och sätt in i den förvärmda ugnen och stek dem i ca 12-15 minuter lite beroende på ugnen.
Tag ut köttet och låt det vila minst 10 minuter innan det serveras med bönsallad, bbq-sås och inlagd pärlök.
Recept från Mitt kök