Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sesammarinerade edamamebönor

Hoppa inte över att rosta sesamfröna, det ger så mycket mer smak. Även de svarta ska rostas.

Sesammarinerade edamamebönorSesammarinerade edamamebönorSesammarinerade edamamebönor
Foto: Ove Lindfors

Ingredienser

  • 0,5 msksvarta sesamfrön
  • 0,5 mskvita sesamfrön
  • 2,5 mskjapansk soja
  • 1 msksesamolja
  • 250 gedamamebönor- tinade

Gör så här

  1. Rosta sesamfröna i en torr och het panna.

  2. Rör ihop soja, sesamolja och sesamfrö. Vänd ner bönorna. Låt gärna marinera.

Vad tyckte du om receptet?

Recept: Caroline Hofberg Foto: Ove Lindfors

Recept från Mitt kök