Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Senapspanerad fisk med timjanrataouille

Smaksätt ratatouillen med färsk timjan - det smakar gott till den senapspanerade fisken.

Senapspanerad fisk med timjanrataouilleSenapspanerad fisk med timjanrataouilleSenapspanerad fisk med timjanrataouille

Ingredienser

  • 200 gsejfilé
  • 1,5 msksenapsfrön- gula
  • 0,5 tsksalt
  • 1 tskdijonsenap
  • 1 tsksmör

Ratatouille

  • 0,3ratatouille- sats
  • 2 msktimjan- färsk och finhackad

Servering

  • sallad
  • 150 gpotatis- kokt

Gör så här

  1. Stöt senapsfrön i morteln. Blanda med salt. Bred senap på fisken. Vänd ena sidan av fiskfilén i senapsfröblandningen.

  2. Stek fisken i smör i stekpannan ca 3 min på varje sida beroende på tjocklek.

  3. Värm ratatouillen och smaksätt med timjan. Servera fiskfiléerna med ratatouille, kokt potatis och sallad.

Vad tyckte du om receptet?