Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sikta gärna lite potatismjöl över skinkan innan du brer på griljeringsblandningen, då fäster den bättre.
Sätt ugnen på 200 grader.
Ta bort eventuellt nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat.
Riv skorporna på den finaste sidan av rivjärnet.
Blanda äggula, senap, honung, socker och potatismjöl. Bred blandningen över skinkan. Sikta över det rivna skorpmjölet.
Sätt in skinkan i nedre delen av ugnen. Griljera tills den fått fin färg, 10-15 minuter. Ställ skinkan kallt att svalna snabbt.
Skär i skivor och garnera med grönkål och äpplen.
Recept från Mitt kök