Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Senapsdressing

Senapsdressing
Senapsdressing
Senapsdressing

Ingredienser

  • 4makrillfiléer- rökta
  • 750 gpotatis
  • 2salladslök- knippen

Dressing

  • 2 tskfransk senap- ljus
  • 3 mskolja- t ex solrosolja
  • 0,5lime- pressad saft

Tillbehör

  • limeklyftor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten 10-15 minuter.

  2. Vispa ihop senap, olja och lime.

  3. Värm fisken i ugnen ca 5 minuter. Koka löken i lättsaltat vatten 1-2 minuter.

  4. Lägg upp potatis, lök och fisk och ringla över dressingen. Servera med limeklyftor.

Vad tyckte du om receptet?