Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pannbiff med lök i ny fräsch stil.
Blanda samman ingredienserna till färsen och forma till 2 biffar. Stek dem långsamt i smöret, 3-4 min på varje sida. Ta upp biffarna och håll dem varma. Skölj ur pannan.
Skär lökarna i klyftor och stek dem mjuka i olja och senapsfrö, ca 2 min. Smula i buljongtärningen.
Blanda vatten och maizena och häll ner i pannan. Koka upp under omrörning.
Servera biffarna med löksky och tillbehör.
Koka upp 2 dl vatten, 3 msk salt och 3 msk strösocker i en kastrull.
Blanda det med 8 dl kallt vatten.
Skär 2, ej för stora, slanggurkor i 5 cm bitar. Stick i dem med en gaffel.
Varva gurkbitar med svartvin- bärsblad och dillstjälkar tätt i en burk. Häll över lagen, sätt på lock och låt stå 2 dygn i kylen.