Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En romantisk dessert för två som verkligen smälter i munnen! Fixa en ljuvlig efterrätt med hallon och vit choklad.
Vispa samman äggulor och socker hårt. Rör i hallonen.
Smält chokladen i grädden över vattenbad. Rör samman med äggulorna. Låt svalna något och vänd i grädden.
Häll i hälften av smeten i en liten form, smula över marängerna och häll sedan i resten av smeten. Plasta och ställ i frysen över natten.
Hallonsås: Koka samman alla ingredienserna och låt svalna.
Chokladdekorationer: Smält chokladen över vattenbad. Stryk ut den smälta chokladen på smörpapper. När den börjar stelna, skär ut figurer med hjälp av pepparkaksform eller sporre.
Recept från Mitt kök