Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Scrambled eggs med tomat och jalapeño

Recept på scrambled eggs med tomat och knaperstekt bacon. Rosta tortillabröden i en torr het stekpanna så att de får fin färg och blir varma och lite knapriga. Perfekt tillbehör till den lite heta äggröran och salt bacon.

Scrambled eggs med tomat och jalapeñoScrambled eggs med tomat och jalapeñoScrambled eggs med tomat och jalapeño
Scrambled eggs. Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 8ägg
  • 1 dlmjölk
  • 1 tsksalt
  • 2tomater
  • 1 dlinlagd jalapeño
  • 25 gsmör
  • 2 mskgräslök- hackad

Tillbehör

  • bacon- knaperstekt
  • tortillabröd- rostat

Gör så här

  1. Vispa upp äggen. Tillsätt mjölk och salt.

  2. Tärna tomaterna. Finhacka jalapeñon.

  3. Smält smöret i en panna, se till att det bara smälter och inte blir brynt. Häll i äggsmeten och värm under ständig omrörning till en krämig äggröra. Blanda i tomater, jalapeño och gräslök.

  4. Servera scrambled eggs genast med knaperstekt bacon och rostat tortillabröd.

Vad tyckte du om receptet?

Läs också: