Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Scrambled eggs - klassiskt recept på krämig äggröra

Scrambled eggs eller äggröra passar utmärkt till brunch eller en matigare frukost. Strö gärna lite hackade örter över äggen, t ex gräslök eller persilja

Scrambled eggs - klassiskt recept på krämig äggröraScrambled eggs - klassiskt recept på krämig äggröraScrambled eggs - klassiskt recept på krämig äggröra
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 8ägg
  • 1 dlmjölk
  • 1 tsksalt
  • 2 msksmör

Tillbehör

  • bacon- knaperstekt eller bräckt skinka
  • tomater- stekta i skivor
  • bröd- rostat

Gör så här

  1. Vispa upp äggen lätt. Blanda i mjölk och salt.

  2. Smält smöret i en vid panna. Häll i äggsmeten. Värm seten över svag värme och under ständig omrörning till en krämig äggröra.

  3. Servera scrambled eggs till knaperstekt bacon eller bräckt skinka, stekta tomatskivor och rostat bröd.

Vad tyckte du om receptet?

Läs också: