Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Scrambled eggs California är en variant på scrambled eggs som är härligt krämig och smakrik.
Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Ansa och finstrimla löken. Halvera, kärna och finstrimla chilin. Hacka krassen.
Tomatsallad: Skär tomaterna i bitar och blanda med olja, flingsalt och peppar.
Stek baconet knaprigt i en stekpanna. Låt skivorna rinna av på ett hushållspapper.
Fräs lök och chili i olja i en stekpanna. Tillsätt äggsmeten och rör runt tills äggen är krämiga. Vänd i krassen och häll upp äggröran på ett fat. Toppa med tomatsallad och bacon. Garnera med krasse.