Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sardincrostini

Sardincrostini
Sardincrostini
Sardincrostini

Ingredienser

  • 0,5baguette
  • 0,5baguette
  • 2 mskolivolja
  • 50 gcrème bonjour med vitlökssmak
  • 120 gsardiner- i olja
  • 1 mskbladpersilja- strimlad
  • 1 krmsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skiva baguetten med en vass kniv i 1/2 cm tjocka skivor.

  2. Placera dem på plåt. Pensla dem med olja.

  3. Grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.

  4. Blanda under tiden ihop ost, sardiner, persilja och salt till en slät smet.

  5. Bred blandningen på de avsvalnade bröden. Servera.

Vad tyckte du om receptet?