Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En varm potatissallad är gott till lövbiff fylld med sardeller, citron, vitlök och persilja.
1 Salladen: Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och dela större potatisar. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Rosta i mitten av ugnen cirka 25 minuter.
Rör ihop senap, vitlök och citron. Vispa i oljan, lite i taget. Salta och peppra. Vänd ner den varma potatisen i dressingen.
Skala och klyfta löken. Dela tomaterna. Skölj bönorna och låt rinna av. Blanda lök, tomater, bönor och kapris med potatisen. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner rucola och nötter i salladen vid servering.
Köttet: Salta och peppra köttet. Blanda sardeller, citronskal, vitlök och persilja och fördela på köttet. Vik eller rulla ihop och fäst med cocktailpinnar.
Stek rulladerna runtom i smör tills de är genomstekta. Servera med salladen.
Recept från Mitt kök