Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sangria med rosé och brandy

Även med alkoholfritt vin och utan brandyn blir sangrian läskande god.

Sangria med rosé och brandy
Sangria med rosé och brandy
Sangria med rosé och brandy
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 150 gjordgubbar
  • 100 ghallon
  • 8basilikakvistar
  • 1 flaskarosévin- kraftigt (75 cl)
  • 1 dlbrandy
  • 5 dlfruktsoda

Gör så här

  1. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Halvera och skiva apelsinen. Halvera jordgubbarna.

  2. Lägg apelsin, jordgubbar, hallon och basilika i en kanna och häll på vin och brandy. Ställ kallt ca 30 min före servering. Häll i fruktsodan och servera.

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Charlie Drevstam

 Servera sangrian med spansk plockmat: