Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sandys barbecuesås

Såsen håller sig en vecka i kylskåp.

Sandys barbecuesåsSandys barbecuesåsSandys barbecuesås

Ingredienser

  • 1gul lök
  • 2 msksmör
  • 1 dlchilisås
  • 1 dlketchup
  • 1 dlvatten
  • 2 mskbrun farin
  • 2 mskworcestershiresås
  • 2 mskvitvinsvinäger
  • 2 mskcitron- pressad
  • 1 mskpepparrot- riven
  • 1 tsksalt
  • 0,5 tsksvartpeppar- nymald
  • 2vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Fräs löken i smöret ca 3 min.

  2. Tillsätt övriga ingredisenser och pressad vitlök. Låt puttra utan lock ca 20 min. Låt såsen kallna.

  3. Passar bra till allt grillat, t ex revbensspjäll, fläskkarré, hamburgare eller entrecôte.

Vad tyckte du om receptet?