Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
God burgare med knaprig bacon mellan stekta surdegsbröd. Servera gärna rätten med lite extra salsa och chilimajonnäs att lägga på efter tycke och smak.
Burgare: Blanda ihop salt och peppar med färsen. Forma till fyra burgare och stek dem på båda sidor i smör och olja.
Chilimajonnäs: Rör ihop alla ingredienserna.
Stek baconen i smör och lägg på en bit hushållspapper.
Stek brödskivorna i smör på båda sidorna. Stek äggen.
Lägg bröden på tallrikar, lägg på sallad, paprika, burgare, ägg rödlök, salsa, bacon och majonnäs. Strö över chiliflakes och flingsalt. Lägg på de sista bröden.
Servering: Servera burgarna med lite extra salsa och chilimajonnäs.
Recept från Mitt kök