Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på sandwich med olika fyllning - gurka, lax, kyckling och cheddar. Det tar cirka 20 minuter att tillaga respektive sandwich. Det blir 6 stycken av varje.
Gurksandwich: Skiva gurkan på längden, använd gärna mandolin eller osthyvel. Dela gurkskivorna i 3 delar, lika stora som bröden. Bred smöret på brödskivorna och lägg på gurkskivorna lite omlott på hälften av bröden. Lägg ihop med resten av brödskivorna. Skär bort kanterna och skär varje dubbelsmörgås i två sandwichar.
Laxsandwich: Bred smöret på brödskivorna. Fördela laxen på hälften av bröden. Lägg ihop med resten brödskivorna. Skär bort kanterna och skär varje dubbelsmörgås i två sandwichar.
Kyckling- och currysandwich: Tärna kycklingköttet fint och blanda det med majonnäs. Blanda i krasse. Smaka av med curry och salt. Bred smöret på brödskivorna. Fördela kycklingröran på hälften av brödskivorna. Täck med resten av brödskivorna. Skär bort kanterna och dela varje dubbelsmörgås i 2 sandwichar.
Cheddarsandwich: Finhacka eller grovriv osten och blanda den med majonnäsen. Bred smöret på brödskivorna. Fördela oströran på hälften av brödskivorna. Täck med resten av brödskivorna, skär bort kanterna och dela varje dubbelsmörgås i 2 sandwichar.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök