Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
De fyllda kycklingrullarna får bräsera i vitt vin för att bli riktigt möra och saftiga.
Skär tunna skivor av filéerna (du bör kunna få ut 2–3 skivor av varje filé) genom att skiva dem tunt, vågrätt.
Lägg ett salviablad på varje köttskiva, salta och peppra och lägg på skinka. Rulla samman och fäst med tandpetare. Rulla i vetemjöl.
Smält smör och olja i en stekpanna. Fräs kycklingen så att den får färg runt om. Slå på vinet, lägg på lock och sänk värmen. Ös med sky och låt småsjuda 10–15 minuter. Kontrollera att kycklingen är färdiglagad innan du serverar.
Recept från Mitt kök