Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Passar som tillbehör till kött, fisk eller en sallad. Men är även gott att äta som det är.
Sätt ugnen på 175 grader.
Tvätta och picka rödbetorna i skalet med en knivspets.
Häll ut grovt salt i en ugnsform. Gnid in betorna i salt och lägg dem på saltet.
Baka dem i ugnen i ca 30-40 minuter beroende på storlek.
Blanda ihop smöret med örter och vitlök. Forma smöret till en rektangulär bit och svep in det i plastfilm. Låt stelna i frysen.
Prova om betorna är klara med en baksticka eller liknande.
Servera dem med örtsmöret.
Recept från Mitt kök