Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 33g
Kolhydrater: 55g
Salsicciasås med linspasta är god och mättande vardagsmat. Pastan tillverkas av linser, vilket höjer näringsvärdet och tillför mer fibrer och mer protein. Salsicciafärsen är en nyhet, men ett alternativ är att ta ut färsen ur färska salsiccia-korvar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner sockerbönorna när 2 min återstår av koktiden.
Skala och skär löken i tunna klyftor. Bryn färsen så att den får fin färg. Tillsätt löken och bryn ytterligare 2–3 min. Häll på grädden. Koka upp och sjud ca 2 min. Krydda eventuellt med peppar.
Blanda köttfärssåsen med pastan och servera med rucola.