Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Salsicciapytt med stekt ägg

Laga en god LCHF-pytt av zucchini, aubergin, paprika och salsiccia. Servera med stekt ägg och garnera med färska örter.

Salsicciapytt med stekt ägg
Salsicciapytt med stekt ägg
Salsicciapytt med stekt ägg
Foto: Joel Wåreus

Salsicciapytt

  • 1röd lök
  • 1zucchini
  • 1aubergine
  • 0,5röd paprika
  • 0,5paprika- gul
  • 10 cmpurjolök-
  • 3salsicciakorvar
  • 0,51 tskpaprikapulver- rökt
  • salt
  • smör- eller olivolja till stekning

Tillbehör

  • 4ägg

Till garnering

  • färska örter- till exempel oregano och rosmarin

Gör så här

  1. Skala och hacka löken grovt.

  2. Skär zucchinin och auberginen i bitar.

  3. Kärna ur och skär paprikorna i bitar.

  4. Strimla purjolöken.

  5. Fräs alla grönsakerna på medelvärme i smör eller olivolja.

  6. Skiva korvarna och lägg i. Stek några minuter.

  7. Salta och strö över paprikapulver.

  8. Lägg upp allt på ett uppläggningsfat eller i en form.

  9. Stek äggen och lägg på.

  10. Strö över lite paprikapulver och garnera med färska örter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök