Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Salsicciapasta med tomater och broccoli passar både till vardags och fest. Den goda kryddiga salsiccian blir till färs i en pasta med grönsaker och vitlök!
Skala och finhacka vitlöken. Ansa och skär broccolin i buketter.
Klipp upp korvskinnet och smula fyllningen till en färs.
Stek korvfärsen i olja tills den får färg, ca 5 min. Tillsätt vitlöken och låt steka med på svag värme ytterligare ca 3 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Blanda ner broccoli, tomater och salvia i stekpannan och låt steka med ca 5 min, tills broccolin är al dente och tomaterna mjuka.
Häll 1 dl av pastavattnet i stekpannan. Häll av pastan och blanda den med korvfräset. Pressa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Servera pastan toppad med parmesanost.