Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 33g
Protein: 24g
Kolhydrater: 62g
Salsicciafärsbullar i senapsgräddsås lagas snabbt av färsk korv. Orkar man inte rulla bullar går det bra att klicka ut färsen direkt i pannan.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken.
Snitta korvarna och dra av skinnet. Rulla små färsbullar.
Stek bullarna runt om i het panna med 1/2 msk olja ca 3 min. Tillsätt löken och fräs ca 2 min.
Rör ner grädde och senap och smula i buljongtärningen. Låt småkoka ca 5 min. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Koka haricots verts i lättsaltat vatten och kyl ner. Blanda med spenaten och vänd ihop med citronsaft, 1 msk olja, 1 krm salt och 1/2 krm peppar.
Häll av pastan, blanda med såsen och servera med sallad.