Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Salsa verde med mynta och kapris

En god, knallgrön sås. Jag brukar variera det gröna i den med vad som finns tillgängligt i grönsakslandet. Såsen är god både till fisken och köttet.

Salsa verde med mynta och kapris
Salsa verde med mynta och kapris
Salsa verde med mynta och kapris
Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 2bladpersilja- rågade dl
  • 1 dlmynta- finhackad
  • 3ägg- kokta (endast gulorna)
  • 1vitlöksklyfta
  • 2 mskkapris
  • 2 dlolivolja- av god kvalitet
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Mixa persilja, mynta, äggulor och vitlök fint. Lägg i kaprisen och mixa ytterligare någon sekund.

  2. Häll i olivoljan i en tunn stråle genom mixertuben. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök