Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Salmiakfrostning på toppen av en chokladkaka bakad i långpanna blir mumsiga bakelser.
Vispa ägg och socker poröst.
Smält smöret och häll i äggblandningen. Tillsätt vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjölk under omrörning. Blanda försiktig ner mjölet i smeten.
Häll upp smeten i en långpanna på 26 x 35 centimeter och grädda i en förvärmd ugn på 200 grader i 35 minuter.
Kontrollera med en sticka att kakan är klar. Gör frosting under tiden som kakan svalnar.
Blanda smör och Philadelphiaost till en jämn smet. Sikta ner florsockret under omrörning i blandningen för att undvika klumpar. Tillsätt salmiakpulvret och bred frosting över kakan.
Recept från Mitt kök